Emina Jahović zaradila milion za manje od jednog dana!

250

emina-jahovic

Ne postoje granice kada je neko odlučan da napravi pravu stvar, a isto tako i kada odabere pravi posao.To se dokazalo i u slučaju Emine Jahović, koja je dobro izabrala još jednu pjesmu, tačnije još jedan duet.

Kada mu je prije skoro dvije godine, oduševljena njegovim vokalnim mogućnostima, objećala da će snimiti duet sa njim, Amel Ćurić vjerovatno nije vjerovao u njene riječi, sve do prije tri mjeseca, kada su ušli u priču o duetu i realizovali ga.

Da su odabrali pravu pjesmu, pod nazivom „Kost“, koju potpisuju Miloš Roganović i trenutno najtraženiji kompozitor Marko Đurašević Mahoni, koji u poslednjih godinu dana potpisuje najveće hitove, govori i podatak da je pjesma za manje od 24 sata postigla preko milion pregleda.

Obzirom da se radi o Pop pesmi, moglo bi se reći da je to još veći uspjeh, jer su ovom brojkom i zvanično oborili rekord u pregledima.

Zanimljivo je da pjesma bijeleži i najviše pregleda u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, što se na fotografijama jasno vidi.

emina-jahovic-6

emina-jahovic-4

emina-jahovic-5

emina-jahovic-3

emina-jahovic-2

emina-jahovic-1

Zbog svega toga, već sada se može reći da Emina Jahović i Amel Ćurić trenutno imaju najveći hit u regionu!