Bora Drljača ima naslednika u familiji!

323

bora-drljaca

Kažu da je teže ostvariti uspjeh ako ste dijete ili rođak nekog poznatog pjevač i da vrlo često to može da bude, umjesto olakšavajuća, ustvari otežavajuća okolnost.Međutim, nije baš uvijek tako.

Bora Drljača je tek nedavno shvatio da je mladi pjevač Mihailo Milčić ustvari njegov rođak.Sreli su se sasvim slučajno na jednom privatnom veselju, kada su kroz razgovor shvatili da su rodbinski vezani.Tada je Bora rešio da uzme stvari u svoje ruke i pomogne mladom rođaku.

mihailo-milcic-2

Obzirom da se radi o izuzetno talentovanom dečku, pred kojim je, kada je pjevanje u pitanju, sigurno svetla budućnost, postavlja se pitanje da li bi Bora stao iza njega i da se radi o manje kvalitetnom pjevaču.

Kako smo saznali Mihailo je već snimio pjesmu, a premijera iste bi trebala da bude kroz dvadesetak dana, jer je planirano da se snimi i spot, oko koga se Bora naknadno angažovao, kako bi sve bilo kako treba i kako bi obezbijedio pravu ekipu za visokobudžetni spot.

mihailo-milcic-3

Da li će Mihailo osvetlati obraz popularnom rođaku i dosegnuti bar dio njegove dugogodišnje slave, ostaje nam da vidimo!