EMISIJA DOVEDENA U PITANJE! Zbog Milana član žirija NAPUSTIO studio

210

Kako je Milan Kalinić komentarisao nastup i izbor pesme Almira Sofića, mnogi članovi žirija su mu to zamerili zbog čega je nastala velika rasprava u Pinkovom studiju.

kolaz-ziri-pz_foto-printscreen_800x457

Članovima žirija nije se svidelo što je Milan dao sebi za pravo da komentariše izbor numere takmičara kao i da ista pesma njemu i ne treba da se svidi.

– Kada sam ja rekao da ne volim ovu vrstu narodne muzike, ona je mene napala kao da sam rekao… – počeo je Milan da objašnjava situaciju.

– Vi nemate prava da kažeta da ja nekog napadam. Ja neću da čujem reč ”napada” – obajsnila je Zorica.

Na kratko ovu raspravu je prekinula Dara Bubamara koja je objasnila da Aleksandra Radović često govori da joj se neka pesma ne dopada.

– Vi branite Aleksandru Radović. Vi nemate prava na to, ona nije maloletna. Vi nemate prava da učestvujete u našim raspravama – kazala je Zorica Milanu.

– Sada već pričate sa mnom na nivou retardiranog čoveka ili debila. Napadate me, kažete mi nešto, ja imam prava da učestvujem – iznervirano je govorio Milan.

– Ovo stvarno više nema smisla. Sad ste ga preterali – rekla je Zorica koja je odmah spustila svoju crvenu stolicu i skinula bubicu, nakon čega je i napustila emisiju na kratko.

Pink.rs