NEKI NOVI KLINCI: SPOJ EMOCIJA I TALENTA

310

U petak, 28.10.2016. od 20:00h će se žiriju “Nekih novih klinaca” na OBN TV predstaviti novih devetoro natjecatelja koji će svojim sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u drugi krug natjecanja.

_dsc4571

Dječije interpretacije uvijek su bile izvor posebnih pozitivnih emocija, sreće i zadovoljstva ne samo te djece i njihovih roditelja nego i širohih masa. Bez obzira na različite situacije, teškoće, probleme i izazove, djeca su još uvijek tačka ujedinjenja i sinergije, trenutak kojem se rado vraćamo i iz kojeg crpimo snagu da dalje radimo. Tako će biti i ovoga petka, 28.10.2016. od 20:00h u drugoj emisiji, druge sezone muzičkog showa Neki novi klinci. Gledaoci će moći da čuju veliki broj sjajnih glasova i velikih potencijala i sigurno je da se među niima krije neka velika zvijezda koja će žariti i paliti u godinama pred nama ovim prostorima.
Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci ove godine fenomalni – Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima da što lakše prebrode tremu.
Žiri u istom sastavu kao u prvoj emisiji ocjenjivaće devet mališana koji će pokušati izboriti prolaz u dalje takmičenje:

1. Anastasija Okolišan, 14 g., Alibunar
“Ne dam na tebe” – Jelena Tomašević
2. Mahira Zlotrg, 12 g, Vitez, BiH
„Zelene oči“- Hanka Paldum
3. Adi Begić, 12 g. Kakanj, BiH
“Bosanac”- Bjelo dugme
4. Sara Marinković, 10 g. , Niš
“Nad izvorom vrba se nadnela”- narodna
5. Sofija Dacić, 14g, Beograd
“Moja draga”- Zdravko Čolić
6. Nemanja Stanković, 9 g., Zuce
“Sajbija”- Šaban Bajramović
7. Davor Ardžik, 14 ., Skoplje, Makedonija
“Samo ovu noć”- Saša Matić
8. Anastasia Popović , 8g., Teslić, BiH
“Ajde Jano”- Vasilija Radojčić
9. Stana Obradović, 13g. Smederevo
“Zajdi, zajdi”- makedonska narodna

Neki novi klinci su na program OBN TV od 20:00h!