HAOS NA ZVEZDAMA GRANDA: Snežana htjela da napusti žiri zbog Saše Popovića

163

Snežana Đurišić umalo je napustila Grandov studio zbog svađe sa Sašom Popovićem. Kako saznajemo, nije htjela ni da razgovara sa njim sve dok nije istjerala svoje i ubijedila ga da puste dalje kandidata za kojeg je on tvrdio da ne zaslužuje prolaz.

snezana-i-sasa_1000x0_800x448

Njemu samo anonimni žiri nije dao glas , pa momak nije mogao da prođe dalje zbog čega je nastao haos u studiju jer su svi ostali članovi bili za to da momak ide dalje. Saša pak nije htio da troši glas na njega, jer je dečko mlad i može i sljedeće godine da se takmiči, a pošto u opticaju ima samo pet puta pravo da pusti kandidate sa nedovoljnim brojem glasova , mislio je da ih sačuva za ostale pjevače i pjevačice koji su po njegovom mišljenju bolji.

Međutim, Snežana je skočila da brani svoj i stav žirija i rekla Popoviću da će otići ako dečko ne prođe. Nakon toga, Sale nije imao kud, pa ju je poslušao i da joj odriješene ruke da ona presudi. Naravno, ona je odmah stisnula taster da, na šta je dobila ogroman aplauz publike, a momak joj se zahvaljivao i klanjao sa bine rekavši da mu je ispunila životni san i da bi bio jako razočaran i nesrećan da mu nije pomogla.

Scandal