Maya Berović osvojila Sarajevo!

296

maya-berovic-1

Kažu da je najteže napraviti uspjeh u svom gradu, ali ako je suditi po Mayi Berović, koja je prošle nedjelje nastupila u Sarajevu, koji je njen rodni grad, ta izjava je daleko od istine.

Naime, Maya je nastupila na proslavi grupacije Avaz, koja se održala u olimpijskoj dvorani Zetra.Iako je odpevala samo dvije pjesme, svim prisutnima je bilo jasno da je Maya omiljena u ovom gradu, jer se dvoranom orilo njeno ime, a pjesma „A to me radi“, koji je izvela sa Jala Bratom i Bubom Koreli je donijeli posebnu energiju, jer je u pojedinim momentima publika bila glasnija od ovog trija.

maya-berovic-3

Tako se na ovom Mayinom gostovanju u Sarajevu potvrdilo nekoliko stvari.Prva je da će sarajevska publika vrlo brzo tražiti njen novi nastup u njihovom gradu, druga je da je Maya mega zvijezda u rodnom gradu, a treća, koju između ostalog znaju svi, je činjenica da Maya Berović trenutno ima najveći hit na estradi.

maya-berovic-2

Kako stvari stoje, Maya ite kako zna da odabere, jer poslijedeset godina odbijanja ponuda za duetsku pjesmu, ona je, kako stvari stoje, osjetila i pravo vrijeme i pravu pjesmu za duet!

Kako je bilo u Zetri, pogledajte na ovom linku: