MARIJANA DIGLA SVE NA NOGE! ZBOG NJE JE KARLEUŠA IGRALA UZ CECU! Top si riba, imaš samo jedan problem

139

Takmičarka “Zvezda Granda” Marijana Josić napravila je haos svojim nastupom. Devojka se žiriju i publiic pretstavila pesmom “Alkatraz” i “Neću da budem ko mašina”.

zvezde-granda-foto-printskrin-1475965147-1008077

Atraktivna Marijana izašla je na scenu u uskom kombinezonu koji je isticao njene obline, a ceo studio je bio na nogama.

Kada je izvela pesme od Severine i Cece Ražnatovića, Ana Bekuta je navela da takmičarka nije bila toliko loša. Inače, Jelena Karleuša je sve vreme đuskala uz Cecinu pesmu.

“Top si riba! Lepo izgledaš, dobro pevaš. Nedostaje samo jedan faktor – X faktor. Ono što te deli od jedne prosečne pevačice. Tebi ne sme da se desi da neko iz publike otme tvoj trenutak slave. Ja bih skočila a ti si to dozvolila. Tvoj uspeh je isključivo u tvojim rukama. Sve je u tvojoj glavi”, rekla je Karleuša. Marija Šerifović je istakla da devojka ima lepu boju glasa.

“Lepa boja glasa, lepo si krenula međutim ne znam šta se dogodilo kada si pevala drugu pesmu. Ti se izgubila, bila si nesigurna. Dosta tu treba da se radi”, navela je pevačica sa kojom se složio Bosanac.

“Ti imaš odličnu boju, lepo izgledaš, jedini problem je bio ovo što ti je Jelena rekla”. Viki se složila sa kolegama, a primetila je da je takmičarka menjala melodije u pesmi. “Top si riba, imaš sve za scenu, ali si loše pevala. Danas ti možda nije bio dan. Ima predispozicije… vidim u tebi potencijal samo da poradiš na pevanju”, rekao je Lukas.

Žiri je dao Marijani glasove da ide u braž kako bi sebi obezbedila prolaz u sledeću emisiju.