Aleksandra i Uroš otkrili kako su se smuvali (VIDEO)

292

Zvezde Granda Aleksandra Mladenović i Uroš Živković otvoreno su progovorili o svojoj ljubavi i u prvom zajedničkom intervjuu ispričali kako su započeli vezu. Gostujući u emisiji “Grand magazin” Aleksandra i Uroš ispričali su kako je iz prijateljstva nastala ljubav, kao i zbog čega su njihovu vezu krili od očiju javnosti.

screenshot_2_800x449

“Aleksandra i ja smo se intenzivno družili i bodrili tokom takmičenja “Zvezde Granda”. Nekako su nam se prepoznale energije i brzo smo se zgotivili. Počeli smo sve češće da izlazimo i sa zajedničkim društvom da redovno odlazimo na nastup koleginice Marine Stankić. Nešto više između nas rodilo se upravo u tim izlascima, a zbližili smo se tri meseca pre super finala”, otkrio je Uroš, dok je Aleksandra dodala da je sve išlo postepeno.

“Bili smo najbolji drugari, a onda je Uroš napravio prvi korak. U vezi smo pet,šest meseci”, priznala je Aleksandra.

Na pitanje voditeljke čime ga je Aleksandra osvojila Uroš je rekao: “Na prvu loptu me je privukao njen izgled, a onda mi je kao čovek prirasla k srcu. Shvatio sam da mi potpuno odgovara jer ima jako dobru dušu”.

Iako su svi naslućivali da su u vezi, ovaj novopečeni par nije želeo odmah da obelodani da su u vezi.

“Nismo krili, ali nismo ni pričali o tome. To je naša privatna stvar i više bi voleli da se piše o našem pevanju i pesmama. Želimo da se promoviše naša karijera, a ne veza”, rekao je Uroš.

Inače, Aleksandra i Uroš su počeli i da nastupaju zajedno, ali kako kažu, mesta za ljubomoru nema.

“Dobro se razumemo, ne svađamo se. Nismo ljubomorni jer smo svuda zajedno, tako da nema prostora za ljubomoru”, rekla je Aleksandra. “Super se slažemo i držimo se zajedno”, dodao je Uroš. Inače, Uroš i Aleksandra su nedavno promovisali prve pesme u karijeri, a kako kažu, jedan drugom bili su velila podrška tokom snimanja.

“Sretali smo se u studiju i dosta smo pomagali jedan drugom. Bilo je sugestija i podrške tokom snimanja prvog singla”, rekao je Uroš.

Ceo intervju pogledajte u videu: