STIŽE NOVI HIT! Nemanja Staletović snimio spot za duetsku pjesmu!

226

nemanja-staletovic-1

Dugo najavljivana nova pjesma Nemanje staletovic bi za desetak dana mogla vidjeti svjetlost dana.Kao što smo već pisali, Nemanja se ovog puta opredijelio za duetsku pjesmu, koje očito voli, obzirom da je njegova prva pjesma koju je objavio, bila duet sa Šakom Polumentom.

Ovoga puta, Nemanja će se predstaviti u duetu sa sve traženijim Dj-evima, DJ Kixom i DJ Zokom.Oni koji poznaju klupska pitanja u Bosni i Hercegovini tvrde da su njih dvojica trenutno najtraženiji, a samim tim i najpopularniji Dj-evi u regiji.

nemanja-staletovic-2

nemanja-staletovic-3

nemanja-staletovic-4

vedad-jasarevic

Kako smo saznali, pjesma će nositi naziv “Opet ja”, a spot za istu je sniman prije dva dana na dvije lokacije.Prvi dio spota je snimljen u Posušju, u poznatom klubu “Gaudeamus”, dok je drugi dio snimljen u prelijepom Dubrovniku.

Obzirom da tim koji pobjeđuje ne treba menjeti, Nemanja se i ovog puta odlučio snimateljsku palicu povjeri Vedadu Jašareviću, koji je snimio i predhodni spot.

dj-zoki

dj-zoki-2

dj-kix-1

Dobar klub, jahte, prelijepe djevojke i divan Dubrovnik, plus odlična pjesma, jamče hit koji stiže.Pa pričekati i uvjeriti se da li će biti tako!