ŠABAN I ZORICA SE UROTILI PROTIV SAŠE: “Popoviću, ne trebaš ti nama nego mi tebi”

307

Šaban Šaulić i Zorica Brunclik obnovili su drugarstvo i kumstvo. Iako jedno vrijeme nisu razgovarali dok su sjedili zajedno u žiriju Zvezda Grandam , opet se lijepo slažu.

thumb460_59120_grand-saban-saulic-zorica-brunclik

Posjetimo, Šaban je u više navrata izjavio kako ga je Zorica stalno provocirala, a ponekad i ponižavača, ali joj je sada sve oprostio. Pošto su ponovo zajedno u žiriju Pinkovih zvezda, njih dvoje su se uortačili i okrenuli leđa Saši Popoviću, a kako stvari stoje, ne žele da se sreću sa njim ni privatno, ni u njihovim emisijama, jer su jednom prilikom pred ostalim članovima Pinkovih zvezda izjavili:




Ma na treba nam ni Popović, a ni Lepa Brena, mi smo veličine, mi njima trebamo za gledanost, a ne oni nama. Nema potreba da se čujemo više ni privatno, a ni poslovno jer da je valjalo , trajalo bi, sa čim su se složili i ostali koji su sjedili za stolom.

Podsjetimo, Šaban je ljut jer ga Popović nije nijednom kontaktirao nakon njegovog odlaska iz Granda ,a isto tako Šaban nije zvao ni Sašu ni Brenu ni na jedno slavlje koja ja nedavno organizovao povodom rođenja unuke ali i svog rođendana. Šabana je posebno uvrijedila izjave Lepe Brene da je on neprofesionalan, dok Zorica ima dobar odnos sa Brenom ali privatnih druženja nema više.