POTRESNA ISPOVIJEST HASANA DUDIĆA: “Goca će uništiti mog brata Šabana, ona je kriva što je izdao Popovića”

267

saban-i-hasan

Porodica Šaulić posljednjih mjesec dana imala je mnogo razloga za slavlje, ali ni na jednu od njihovih proslava nije bio pozvan Šabanov brat Hasan Dudić. Nakon Šaulićevog 65. rođendana koji je glamurozno proslavio, te punoljetstva unuka Luke na kojem je bila skoro cijela estrada, Hasan je očekivao poziv za slavlje u čast rođenja Ildine kćerke Eme, ali je i on izostao. Tužan i povrijeđen, Hasan u suzama priča o svemu.




“Sa Šabanom ne razgovaram od 24. januara i tada sam mu rekao da njemu veći neprijatelj od njegove žene Goce ne treba. Od tada ne pričamo jer me je napao zbog toga. Ja sam bolestan i imam svojih problema, a on dozvoljava da me ona zabranjuje jer se ne uklapam u to njeno krem društvo. Ja sam bio spreman život da dam za Šabana i njegovu djecu ali ta Goca me mnogo mrzi. Ona mene krivi za Cucu a ja s tim nemam ništa. Ona je sad gazda u kući Šaban se ništa više i ne pita, vremenom će ona početi i da šefuje Ildinom mužu koji je jako fin momak.

Ona je kriva i za njegov odlazak na Pink, pa ona je išla kod Popovića i ucjenjivala čovjeka, nudila neka svoja mišljenja i rješenja. Šaban ima problem i sa Anom Bekutom jer se posvađao sa Mrkom a sve to je zakuhala Goca, sve je to njeno djelo. Nek je Šabanu Bog na pomoći” , priča Hasan.