ŠABANU PRIJETE ROMI IZ RIMA: “Vrati 7.000 evra ili više nećeš nigdje pjevati”

230

Iako godinama važi za kralja romskih svadbi, Šaban Šaulić očigledno još uvijek nije naučio da Romi nipošto ne vole, da se osjete prevareno. Kako Star saznaje, on je prije godinu dana ugovorio jednu romsku svadbu u Rimu i unaprijed uzeo 7.000 evra, međutim , na veselju se nije pojavio, a ni dan-danas novac nije vratio.

Saban-Saulic-foto-Ivan-Vucicevic-3-copy1

“Svi koji žele Šabana na veselju dobro znaju da on uzima dio novca unaprijed, pa to domaćinima svadbenih veselja, pogotovo romskih nije problem pošto cijeli život čekaju da im Šaban zapjeva na slavlju. A tako je bilo i sa gospodinom iz Rima. U pitanju je jedna veoma ugledna i imućna porodica koja je Šauliću , mjesec dana unaprijed dala 7.000 evra , ali ih je ovaj izigrao i uopšte se nije pojavio. Da sve bude gore , on uopšte nije javio domaćinima da neće doći, niti se javljao na telefon.Čak su pokušali i Gocu da dobiju, ali im ni ona nije odgovarala na pozive” , priča naš izvor i dodaje:




“Cijela ta situacija je razočarala domaćine, ajde što ih je nasamario i nije ih ispoštovao , nego se sada ne javlja ni da im vrati novac koji su mu dali unaprijed. Inače, čovjek kojeg je Šabana prevario važi za veoma teškog i opakog što se karaktera tiče, on mu je čak u poruci poručio da ako ne vrati 7.000 evra neće više nigdje pjevati” , prenosi naš izvor.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Šabanom , ali on se nije javljao na naše pozive, vjerovatno misli da ga Rom iz Rima zove na sa tajnog broja.

Magazin Star