KOMŠIJE U ŠOKU: Prijovićka i Kapor očima ne mogu da se vide

217

280be7453cd4d8bc760110199ef808d8

Saša Kapor i Aleksandra Prijović ne mogu očima da se vide. Iako žive u istoj zgradi i na istom spratu, oni niti se posjećuju, niti se druže kao ostale zvezde Granda, a čak i kad se sretnu, prave se da se ne vide.

A kako pričaju njihove komšije, nedavno je došlo do svađe jer se neko od Kaporovih prijatelja parkirao na Aleksandrinom parking mjestu. Da sve bude gore, nije se pomjerao dva dana , pa je pjevačica morala da reaguje.




Također, komšije navode da su nekoliko puta poslije toga bili svjedoci neprijatne situacije kada bi se sreli u liftu, pa svako gledao na drugu stranu, a više puta se desilo i da se sretnu u restoranu koji se nalazi u njihovoj zgradi. I tada su se izbjegavali, , i bilo je baš neprijatno.

Sve je počelo kada je Saša Kapor htio da stan, koji je kupila Aleksandra , kupe njegovi najbolji prijatelji i kumovi Darko Lazić i Ana Sević , međutim , Aleksandra, iako je to znala, izborila se prije njih da kapariše stan i postane vlasnica.

Od tada je krenulo međusobno pljuvanje i podmetanje do te mjere da su počeli sa vrijeđanjem preko zajednočkih kolega i poznanika. Pokušali su da se pomire ali do toga nije došlo , jedino se pred kamerama prave da je sve u redu.

Scandal