Nemanja Staletović: Prvo ljetovanje sa kćerkom!

267

nemanja-staletovic-7

Od kako se ostvario u ulozi oca, sve popularniji i traženiji pjevač Nemanja Staletović uživa više nego ikad, a sreća na njegovom licu je ite kako vidljiva.

Koliko uživa u ovoj ulozi, najbolje se vidi na fotografijama koje su pred Vama, a koje su napravljene u Egiptu, gdje je Nemanja otišao na prvo ljetovanje sa svojom malom princezom i suprugom.

nemanja-staletovic-8

nemanja-staletovic-4

nemanja-staletovic-2

nemanja-staletovic-3

nemanja-staletovic-5

Očigledno je da malena obožava vodu, jer se vidi koliko joj prija more i radost njenih roditelja, koji oduševljeno gledaju kako njihova princeza uživa.

U prilog ovoj priči ide i činjenica da Nemanja i njegova supruga, inače uspješna manekenka, na svojim Instagram profilima ispod svake fotografije pišu da im je ovo najljepše ljetovanje u životu.

nemanja-staletovic-6

nemanja-staletovic-9

Kada napuni baterije na letovanjue, Nemanju očekuju mnogobrojni nastupi, koji su mjesecima unaprijed ugovoreni, a i objava nove pjesme, koja se polako završava i koja bi trebala biti gotova po Nemanjinom povratku sa odmora.

Obzirom da se radi o duestskoj pesmi sa poznatim Dj-evima, za koju svi oni koji su je čuli, tvrde da će biti veliki hit, ova jesen će biti u znaju Nemanje Staletovića.