POPULARNI EKA SE VRAĆA NA ZVEZDE GRANDA: U novoj sezoni očekujte neočekivano

337

eka1

Elmedin Eka Kadrispahić jedan je od onih učesnika koji su obilježili prethodnu sezonu Zvezda Granda. Pjevač čije ispadanje izazvalo lavinu komentara i nezadovoljstva od strane publike , odlučio je svoju sreću okušati i ove sezone.

Naime, popularni Eka se , na veliko zadovoljstvo mnogobrojnih fanova, vraća na glamuroznu scenu Granda još jači i spremniji.

– Grand , pripremajući se za narednu sezonu, svaki put pozove nekoliko takmičara iz prethodne. Jedan od tih pjevača ovog puta sam bio ja, i naravno da sam prihvatio poziv. Dosta mojih prijatelja i bliskih osoba me je uvjeravalo da još jednom pokušam pa je na kraju to i prevagnulo – govori nam Eka.

Iako je tokom prethodne sezone šetao kroz žanrove , otkrio nam je kako će ovog puta da se prikaže u sasvim novom svjetlu i kako svoju publiku neće razočarati.

– Što se tiče nove sezone , očekujem odličnu zabavu, dobru reklamu, nova poznanstva i dosta posla. Za razliku od prethodnih sezona, ove ću pjevati ono što ljudi najviše očekuju od mene. To znači da ću se bazirati na dva do tri pjevača. Do sada sam pjevao sve žanrove i dosta različitih stilovaa , ali ovog puta držaću se samo jednog. Obećavam da ću se potruditi , pa šta god dragi Bog da – kazao nam je Eka i zahvalio se svima koji su vršili pritisak na njega da pokuša još jednom.