„Otimaju se“ se oko pjevača: Djevojke se posvađale zbog Ibre

217

ibro

Pobjednik posljednje sezone šoua „Zvezde Granda“ Ibro Bublin na meti je brojnih simpatizerki. Djevojčice i djevojke svako malo trude se na sve moguće načine doći do pažnje ovog harizmatičnog pjevača, a nedavno su se i posvađale.

Naime, Bublin je prije nekoliko dana na društvenim mrežama okačio fotografiju, ispod koje se nagomilalo more komentara, a djevojke su se prepirale oko toga koja ga je upoznala prije, kojoj je dao autogram te posvetio pjesmu na jednom od nastupa.

Pored takvih komenatara, svako malo pristizali su i novi, a o pjevačevim glasovnim mogućnostima pisalo se u superlativima, a mnogi su kazali da su konačno i vidljivi rezultati teretane.




Podsjećanja radi, nakon pobjede na regionalnom takmičenju, Bublinu su se nastupi udvostručili, uskoro ulazi u studio gdje će raditi na pripremi svog albuma prvjenca.

Kada smo ga pitali je li konačno neka djevojka zarobila njegovo srce, Bublin ističe da je još uvijek slobodan, a da mu pažnja pripadnica nježnijeg spola itekako prija, ali da još uvijek nije spreman za vezu, jer kako reče, svojoj djevojci ne bi mogao pružiti maksimalnu pažnju, s obzirom na mnoštvo poslovnih obaveza.