LAŽE ČIM ZINE: Dara Bubamara izmislila razvod

196

Super što pišu da sam se razvela, više neće pričati o mojim je.ačima i šta radim, priznala je Bubamara prijateljima…

dara-bubamara-foto-damir-dervisagic-1471558939-973333

Folkerka Dara Bubamara ladno je izmislila da se razvela! Pevačica je u ponedeljak potvrdila glasine o raspadu braka s Milanom Kesićem, a već juče je to demantovala!

– Tačno je da sam se razvela, ali još uvek neću da pričam o tome. Izjave ću davati kad bude bilo vreme – izjavila je Radojka Adžić pre samo četiri dana.

Ona se navodno razvela još pre godinu dana, ali je to krila kako bi zaštitila sina i porodicu. Izvor Kurira blizak Dari kaže da je njoj priča o razvodu išla naruku.
– Super što pišu da sam se razvela, sad više neće pisati o mojim je.ačima, s kim se viđam i šta radim. Nemam muža, nemam koga da varam, sad priče o mojoj preljubi padaju u vodu – rekla je Bubamara prijateljima kad su je pitali zašto je krila razvod od njih.

Međutim, kako temperamentna pevačica ne ume da ćuti, juče je za televiziju Pink demantovala priču koju je plasirala četiri dana ranije.

– To su sve budalaštine, pišu o meni šta stignu. Ne mogu više da demantujem, ja sve samo tužim i nastavim dalje, svakog čuda tri dana dosta – izjavila je Adžićeva, koja se izgleda pokajala zbog priče o razvodu. Dara na turneje i odmore putuje sama, a muž joj je oprostio mnoge afere, čak i porno-fotografije.

Kurir.rs