Željko Joksimović: Rastjerat ćemo oblake, biće to veče za pamćenje

384

Oko 24 sata ostalo je do početka koncerta godine, kako su mediji nazvali koncert Željka Joksimovića na “Koševu”, 19.8. Bina je odavno postavljena, baš kao i 280 komada rasvjete, 90 zvučnih kutija, 220 kvadratnih metara LED ekrana, 16 kamera je postavljeno za prenos i snimanje, namješteni su i specijalni scenski efekti po uzoru na najveće svjetske događaje ovog tipa, a 30 i više muzičara nestrpljivo čeka da počnu prvi taktovi i pjesme koje publika voli.

Vidimo se sutra na koncertu koji smo toliko čekali i za koji smo se dugo spremali! Siguran sam da će to biti pravi spektakl, sve je pripremljeno i spremno, a dopašće vam se i repertoar na kom smo vrijedno radili i u koji smo uvrstili i par iznenađenja – rekao je Joksimović.

Oblaci i sunce se smjenjuju u Sarajevu ovih dana, a tako će biti i u petak, ali će se sve razvedriti par sati pred koncert.

Prema informacijama koje sam dobio, sutra u Sarajevu je najavljeno promjenljivo vrijeme, kiša će padati u jednom djelu tokom dana, ali što je najvažnije, pred koncert će se oblaci razići i već oko 18h ili 19h neće biti padavina. Samim tim, kišobrane ćete moći da ostavite kod kuće, a na Koševo ponesite samo sjajnu energiju, jer vas čekaju odličan provod i veče koje ćete, nadam se, dugo pamtiti – dodao je Željko.

Organizator “Beral music” je poslao molbu svim posjetiocima koncerta da dođu na kapije stadiona “Koševo” od 18 časova, kako bi svi ušli na vrijeme i zauzeli svoja mjesta.

Prema podacima iz kontrole leta, kiše neće biti u večernjim satima, niti tokom koncerta, tako da neće biti prepreka da svi koji dođu na stadion uživaju u muzici i pjesmama Željka Joksimovića. Kapije ćemo otvoriti u 18 časova, a koncert počinje u 21 čas – rečeno nam je iz “Beral music”.