Džek: Mile Kitić kupio Marti Savić jahtu vrijednu 350.000 evra?

224

Popularni pjevač Mile Kitić je poslije tri mjeseca tražnje uspio da pronađe plovilo u Hrvatskoj, kojem je dao ime po supruzi. Marta Savić odnedavno može da se pohvali da je vlasnica jahte koja nosi njeno ime. I to zahvaljujući mužu Miletu Kitiću, koji ju je obradovao poklonom vrijednim 350.000 eura.

thumb460_95565_capture-20160817-092532

Kitić je bio spreman da plati koliko god je trebalo za jahtu, pošto je ženi još davno obećao da će jednog dana i ona imati svoj brod.

“Mile i Marta vole da krstare. Oni su do sada svakog ljeta iznajmljivali jahte, pa je Kitić dao ženi riječ da ih više neće rentirati, već da će ih imati jednu u vlasništvu“, kaže izvor blizak poznatom paru.

“Marta je mužu prepustila odabir i on je uz pomoć prijatelja uspio da nađe ono što je njemu i njegovoj porodici potrebno. Čim je vidio brod, rekao je `baš ovo sam tražio`, te nije bilo dileme da li će pazariti“, kaže on.

Osim što je plovilo stavio na ženino ime, i nazvao ga po njoj. Inače, nije se cjenkao s prodavcem, ova cijena mu nije bila problem. A i što bi kada te pare zaradi za nekoliko mjeseci. Poznato je da Miletov honorar ide i do 15.000 eura, a njegovi nastupi rasprodati su godinu dana unaprijed.

(Alo.rs)