MRZILE SE, A SJEDIT ĆE JEDNA KRAJ DRUGE: Ova pjevačica stiže u žiri Pinkovih zvezda i neće dobiti NI DINARA, a zagorčaće život svojoj KOLEGINICI

210

Treća sezona muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” mogla bi oboriti sve rekorde gledanosti zbog nove postavke žirija…

pinkove-zvezde-620x350

U novoj sezoni muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde” koja počinje od septembra, navodno će u sudijskoj fotelji sedeti i folk pevačica Vesna Zmijanac, koja za učešće u šou neće dobiti nikakav honorar, piše “Kurir”. Produkcija ovih dana intenzivn pregovara sa Vesnom, a pevačica je navodno bez previše razmišljanja pristala da učestvuje u “Pinkovim zvezdama”, ukoliko joj Pink oprosti kaznu od 50.000 evra, koju je dobila zbog svojevoljnog napuštanja “Farme”.




– S Vesnom smo tek nedavno počeli da govorimona tu temu i skoro da je postignut konačan dogovor. Vesna neće imati honorar, jer smo se dogovorili da joj se otpiše dug od 5 miliona dinara koji ima prema Pinku zbog napuštanja rijalitija “Farma 6″ – istakao je sagovornik.

Zanimljivo je što će u žiriju navodno sedeti i Zorica Brunclik, sa kojom Vesna godinama nije pričala zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

– Pošto njih dve nisu pričale decenijama zbog Kemiša, koji se od Vesne razveo zbog Zorice, mislimo da bi bio pravi šou imati ih obe u žiriju – završio je sagovornik za “Kurir”.

Kako će se pevačice snaći u šou programu i da li će zakopati ratne sekire, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)