01/08/2016 - 22:12


Sanela Vujnovi─ç osvojila Split!

 

Sanela Vujnovic 3

Vikend koji je za nama bio je i vi┼íe nego uspje┼ían za mladu pjeva─Źicu Sanelu Vujnovi─ç, koja iz dana u dan ni┼że uspehe. Jedan od uspjeha je i uspje┼ían nastup u splitskoj areni, na koncertu pod azivom “Ringi┼ípil”, na kom je nastupila ova pjeva─Źica.

Sanela Vujnovic 6

U trenutku kada je iza┼íla na binu, arenom se prolomio gromoglasan aplauz. Atraktivna pjeva─Źica, koja se ite kako mo┼że pohvaliti savr┼íenom linijom, koju je dotjerala do perfekcije u poslednjih par mjeseci, nastup je zapo─Źela svojom pesmom ” Ako sutra osvane”, koju je publika pjevala sa njom u glas.

Sanela Vujnovic 2

Nezna se da li je Sanela vi┼íe osvojila izgledom, atraktivnom garderobom ili glasom, ali je sigurno da su Spli─çani odu┼íevljeni sa njom, ┼íto dokazuje i ─Źinjenica da su se mnogi vlasnici klubova u Splitu i okolini raspitivali za njen nastup.

I dok Sanela osvaja publiku u Hrvatskoj, nova pjesma se polako, ali sigurno privodi kraju, pa bi se pjeva─Źica sa istom mogla predstaviti ve─ç krajem septembra, kada priprema mnogobrojna iznenadjenja za svoje fanove!

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ