NOVA ŠEMA: Perućica ponovo smuvao Zvezdu Granda

301

ljuba1

Ljubomir Perućica očigledano voli koleginicu , pa je tako na njegov šarm ponovo pala Zvezda Granda. Naime, njih dvoje su viđeni na nastupu Milice Pavlović , gdje su sve vrijeme pjevali jedno drugom, šaputali i grlili se. Osmijehe nisu skidali i svi su komentarisali da djeluju baš zaljubljeno.

Čak i kada su primjetili novinare u blizini , nastavili su se da grle i osmjehuju. Poput pravog džentlmena Perućica je u jednom momentu usnimio prodavca ruža , pa ga je pozvao i Aleksandri poklonio cvijet. Simpatično je da se mlada pjevačica Aleksandra Bursać tokom čitave večeri nije odvojila od ruže koju je dobila , a ni od Ljube.




“Aleksandru mnogo volim, mila je , draga i duhovita. Naravno i jako lijepa djevojka , ali mi smo kolege i često nastupamo zajedno, družimo se i privatno, nema kod nas ništa zanimljivo” , pravdao se Perućica koji je bio u vezi sa Prijovičkom , pa je jasno da je slab na pjevačice. i Bursaćka se držala iste priče, ali nisu tu čista posla. Naročito kada ih je alkohol uzeo pod svoje , a te noći su bili pričino zagrijani.