SKANDAL U FINALU: Bosanac nije htio da sjedi sa Lukasom i Marijom

235

bosanac

Kada je stigao u finalnu emisiju Zvezda Granda u sarajevsku Zetru, Bosanac je bio neraspoložen i krajnje neprijatan prema svakome ko bi mu se obratio. Toliko je bio nervozan da nij htio ni da se javi nikome od članova žirija koji su bili u finalu, a čak nije želio ni da sjedne pored njih.

Naime, Popović je za žiri odvojio VIP dio , odakle su mogli da prate finale, ali Bosanac je odbio da bude sa ostalima. Mi smo se zatekli baš pored njega kada mu je jedna od organizatorki ponudila mjesto u VIP dijelu, na šta je on drsko odgovorio:




“Ne pada mi na pamet da sjedim sa žirijem. Ne interesuju me u životu. Ma kakav Lukas, Marija , pustite me, ljudi, njih. Kraj je takmičenja , ja njima ne moram da se javljam i da ih podzravljam.”

Nakon što je napravio scenu, otišao je na drugu stranu i sjeo sam. Kada je došao njegov red da nastupi sa Marijom i Brenom , javio se samo gazdarici Granda, i to nakratko. Zašto i zbog čega ne želi razgovarati sa Lukasom i Marijom , pokušali smo saznati lično od njega , ali nam je bijesno odgovorio da ne daje izjave za medije jer nijedan list ništa ne valja.

Svet