BUBI ZAPALIO ZETRU: BiH dobila nasljednika Dine Merlina

401

image-0-02-01-d1fac939500532c4e0a30b6df2388c9281af7ef186b99f91972494860d8e0ecf-V

Bosanski pjevač, miljenik publike širom ex-Yu imao je fantastičnu sezonu iza sebe na Zvezdama Granda. Njegova emocija i energija dovele su ga do samog vrha. Nevjerovatno je kako ovaj momak zrači pozitivnom energijom a u svemu tome posjeduje vrhunske vokalne sposobnosti.

Izvodeći pjesme Bijelog Dugmeta, Tife i Bebeka te obrada narodnih pjesama poput “Otkači” , žario je i palio scenom ali kada zapjeva pjesme Dine Merlina , svi ostanu bez teksta.

Zbog velike sličnosti i emocije a i njegove skromnosti, on tako mnogo podsjeća na najveću zvijezdu Balkana, Dinu Merlina. Bubi je u finalu nastupio prvi i doslovno zapalio Zetru izvedbom pjesme “Jel’ Sarajevo gdje nekad bilo”.

Grand je u Bosni opet našao neko novo lice koje će žariti i paliti estradnim vrhom. Ovaj mladić dolazi iz malog grada Bosanske Krupe ali je veliki muzički znalac , visoko obrazovan i divno odgojen momak. Vjerovali ili ne on je podjednako popularan u svim zemljama u regionu a u Bosni ga naprosto obožavaju. Bubi je osoba kojeg svi u Grandu najviše vole ,od kolega, voditelja , novinara , fotografa pa dalje… . Želimo mu mnogo sreće u karijeri.

e-turneja.com




https://www.youtube.com/watch?v=kekPWi4fXEM