Elvin Čavkić donio odluku koja će mnoge oduševiti

309

Elvin-Cavkic

Nakon ispadanja Elvina Čavkića iz Zvezda Granda digla se ogromna prašina , te je određeni broj njegovih vjernih pratilaca na sve načine pokušao da ga vrati u takmičenje ali to nije bilo moguće.

Grand produkcija ga je prije par dana pozvala i tražila od njega da se ponovo takmiči u novoj sezoni, nakon pobjede Ibre Bublina u velikom finalu , Elvin je definitivno odlučio da se ponovo takmiči u novoj sezoni.




“Grand produkcija na čelu s direktorom Sašom Popovićem je još jednom pokazala koliko je velika!! Još jednom je pokazala kakve velike stvari pruža mladim ljudima!! Jasno su pokazali da nikad ni jedan jedini Vaš glas nisu ukrali ni jednom kandidatu i da daju pobjednika realno, onako kako Vi glasate. Sve čestitke Ibri Bublinu i svim ostalim superfinalistima!!! Nakon ispadanja iz Granda bio sam razočaran odlukom žirija i rekao sam da se nikad neću vratiti, ali ljudski je griješiti, a sve što se dešava, dešava se s nekim razlogom!!! Samo Vam mogu reći da se vidimo i IDUĆE SEZONE i da ću sigurno dati 200% od sebe, a iskreno se nadam Vašoj podršci i iduće sezone! Ljubim Vas!” , napisao je Elvin na svom fejsbuk profilu.

Screenshot_4

e-turneja.com