ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo vam super-finalistu Fatmira Sulejmanija

580

Fatmir Sulejmani je student Muzičke akademije, ima 20. godina i dolazi iz Brčkog. Više od deset godina svira klavir i gitaru, a bio je pobednik u “Prvom glasu sevdaha” u Bosni i Hercegovini. U slobodno vreme bavi se fudbalom i odbojkom, a ne zaobilazi ni noćne klubove. Kaže da je toletantan, ambiciozan, uporan, ali brzoplet. Omiljeni pevač mu je Toše Proeski jer je kao čovek i muzičar bio predivan, dok od ženskih vokala izdvaja Mariju Šerifović, za koju kaže da je muški Toše kada je reč o jačini glasa.

13445751_1583065331990667_245206593597991080_n

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Nemam apsolutno nikakvu temu pred superfinale. Spreman sam da nastavim gdje sam stao i da pokažem zašto sam tu. Do sad sam imao dobre nastupe, pa samim tim pripreme i sve ostalo je isto.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Koliko god možda zvučao subjektivno, moram reći da je moje mišljenje da nisam imao lošeg nastupa, svaki je bio dobar na svoj način i zaista sam zadovoljan onim što sam pokazao dosad u takmičenju.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Mogu slobodno reći da su Zvezde Granda nešto najbolje što mi se u životu desilo. Jedna savršena prilika da se pjevači dokažu i ostvare ono o čemu sanjaju.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Nije moje da sudim ko je zaslužio da bude tu gdje jeste, a ko ne. Svako je na svoj način svojstven i dobar. Svako je sanjao o ovome i drago mi je da se mojim kolegama, kao i meni ispunio san.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Prvo ću dobro da se odmorim, a onda ću da radim na tome da snimim najbolju pjesmu na svijetu koju ćete svi da volite i slušate.

e-turneja.com