ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo vam super-finalistu Uroša Živkovića

551

Uroš Živković ima samo 16 godina i već bogato iskustvo u muzičkim takmičenjima.Publika ga je upamtila po nastupima iz prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“, a veliki pečat ostavio je u ovoj sezoni jer je iz kruga u krug svojim vokalnim sposobnostima i odabirom pesama oduševljavao žiri i publiku. Živi u Beogradu gde i trenira fudbal. Svira klavijature, a muzički uzori su mu Šaban Šaulić i Ljuba Aličić. Kaže da je pozitivan, nasmejan i iskren.

e9fa0722ec916e24c53c93b102a8a0d2_800x530

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Osećaj je odličan, mada mislim će biti jos veća euforija kada izađem pred 20 000 ljudi. Pripremio sam se odlično i pevački i psihički i sa puno pozitivne energije krećem u Sarajevo. Trema je minimalna i to ona pozitivna ali kažem mislim da će atmosfera u Zetri možda malo povećati tu pozitivnu tremu.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Izdvojio bih nastupe iz 4. i 5. kruga u kojima sam pružio stvarno svoj maksimum i tada sam bio potpuno zdrav i odmoran. Mislim da je 2. krug bio slabiji od ostalih, i na to je uticala jaka prehlada.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Mislim da je ovo bila jako kvalitetna sezona i da smo u ovih nekoliko meseci stekli dosta poznastava i pre svega da je ovo bila prekretnica u našim karijerama.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Ova sezona je bila puna jakih pevača ali mislim da su u finale mogli da uđu Dejan Čavić, Raša Savić, Uglješa Radonjić, Kristina Denić , Sandra Rešić, Milna Stevanov, Svetlana Bogičević.. Ima tu još dosta pevača jako dobrih, nadam se da se neće naljutiti ako ih nisam pomenuo a mislim da sam nekoga izostavio.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ako pobedim otrčaću u zagrljaj majci,ocu i bratu.

e-turneja.com