ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo vam super-finalistkinju Zvezdanu Stevanović

473

Zvezdana Stevanović ima 21 godinu i dolazi iz Stare Pazove. Trenira fitnes, a u slobodno vreme voli da gleda filmove i da čita knjige. Njeni najveći kvaliteti su to što je uporna, istrajna i velikodušna. Mana joj je tvrdoglavost. Njeni muzički uzori su Vitni Hjuston, Selin Dion i Kristina Agilera.

13439027_505951289593923_7158854631713258056_n

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Pred super finale kod mene vladaju pomešana osećanja. Sretna sam što ću u Sarajevu pevati pred tolikom publikom a sa druge strane osećam određnu dozu odgovornosti prema onima koji me podržavaju i očekuju da budem na visini zadatka. Pripremam se temeljno i vežbam svakodnevno. Trema je uvek prisutna ali ne ona koja oduzima dah već samo pozitivna.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Reći ću prvo da je moj najlošiji nastup bio u 4. krugu, jer nisam imala završen stajling dva dana pred nastup i to mi je oduzelo dragoceno vreme za pripremu pesama. U 6. krugu je bio moj najbolji nastup. Stajling su mi radili profesionalci Boris Kargotić – De Mode. Imala sam dosta vremena za pripremu pesama a ulog je bio veliki, ulazak u finale. Sve to je doprinelo da se maksimalno potrudim i rezultat nije izostao.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Takmičenje u ZG je veoma zahtevno i stresno. Verujem da je to mišljenje većine takmičara. Protekli meseci u ZG su za mene bili uspešni. Ostvarila sam jedan od svojih ciljeva ušavši u super finale.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Svi koji su u super finalu su zaslužili da budu tu. Super finaliste je birao žiri sastavljen od ljudi koji su vrhunski profesionalci i koji su na našoj estradi i u muzici ostavili dubok trag. Ne treba sumnjati u njihove odluke.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Pozvala bih svoju porodicu i kolege da proslavimo.

e-turneja.com