ZVEZDE GRANDA: Predstavljamo vam super-finalistkinju Dejanu Erić

343

Dejana Erić ima 26.godina i živi i radi u Beogradu Pored muzike, uživa u šminkanju i u pisanju bloga o ljepoti. Ova djevojka voli da pomaže drugima,a po prirodi je veoma uporna i skromna. Zna da bude tvrdoglava i brzopleta, naročito kada štiti svoje stavove. Obožava muziku, a naročito Snežanu Đurišić koja je i njen muzički idol.

dejana

Kako se osjećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Ne postoje reči koje mogu da verno dočaraju prvenstveno moj povratak u baražu, narednih par dana smo svi, moja porodica i najbliži prijatelji bili u totalnom transu i slavilo se danima. Što je finale bliže, sve sam opuštenija i srećnija što ću zapevati pred sjajnom publikom u Zetri za koju sam sigurna da će biti krcata do poslednjeg mesta. Za tako nešto se u našem poslu živi, a Grandu i Saši Popoviću moramo da se zahvalimo što nam je tako nešto omogućio na samom početku naše karijere. Treme nema, verovatno će biti prisutna tog dana, ali samo ona pozitivna koja je uvek poželjna kada su ovakvi nastupi u pitanju. Odgovornost je ogromna i na nama je da ispoštujemo publiku i fanove Zvezda Granda koji su nas pratili tokom ovih 10 meseci.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Ne bih mogla da izdvojim jedan koji je najbolji, niti jedan koji je najlošiji. Bilo je svetlih momenata ali i onih ne tako sjajnih, ali u svakom nastupu sam pružala svoj maksimum u datom momentu. Ipak, meni lično, možda ne najbolji, ali definitivno najdraži je bio prvi nastup, odnosno povratak na scenu Granda posle par godina, gde sam pokazala svoju vizuelnu transformaciju kao i napredak u pevanju.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Zvezdama Granda !

– Puno odricanja, vežbe, neprospavanih noći i jurnjave, ali jos više entuzijazma, veselja nakon svakog prolaska, lepih komentara žirija. Ovo je po meni jedna od kvalitetnijih sezona takmičenja, što zbog članova žirija, tako i zbog sjajnih kandidata. Naravno, nije sve uvek bilo sjajno, bilo je mnogo teških momenata, ali kada se sve sabere i oduzme, pamtim samo one najlepše.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

– Svako od finalista je igrao na neku svoju kartu i pružio nešto drugačije što ga je dovelo do finala. Drago mi je da je publika ta koja je ocenila da među finalistima treba da se nađem i ja i to mi je najbitnije jer je neprocenjivo imati podršku naroda pored toliko sjajnih kandidata. Ne bih da dajem nikakav sud, vreme će biti najbolji pokazatelj za sve.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Izljubiću osobe koje volim i koje će tog dana biti uz mene!

e-turneja.com