SPREMNI ZA SARAJEVO: Ovako se Bubi i Nikola pripremaju za finale

298

Superfinalisti sa nestrpljenjem čekaju dan kada će zapevati u olimpisjkoj dvorani “Zetra”, Nikola Ajdinović Šećer i Ermin Redžić Bubi tremu pred veliko finale u Sarajevu suzbijaju druženjem i pesmom. Kako smo saznali, Šećer i Bubi uveliko se pripremaju za završnicu najpopularnijeg takmičenja, a najveća podrška su upravo jedan drugom.

99d284cb70b7a563aa7f157a1f0f1b36

“Svaki dan se čujemo i bodrimo se pred super finale. Mi smo u najboljim prijateljskim odnosima od samog početka takmičenja, tako da je normalno što smo jedan drugom najveća podrška”, priča Bubi i otkriva kako teku pripreme za muzički spektakl koji će biti održan 15.jula u Sarajevu.

“Jedva čekamo da izađemo na binu i zapevamo. Nikola i ja se svakodnevno čujemo i uvek nam razgovor započne pesmom.Kada me Nikola pozove razgovor počinje pesmom Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac, a kad ja njega nazovem onda mu pevušim Da li znaš, da li slutiš. Zbog lude energije koju imamo verujem da ćemo priprediti pravi muzički spektakl u Sarajevu”, sa osmehom kaže Bubi i dodaje da je prijateljstvo između njih dvojice iz dana u dan sve jače.




“Prepoznale su nam se energije i uvek kada se čujemo, mi se više smejemo nego što pričamo. Verujem da će tako biti i u Sarajevu”, kaže Bubi koji nakon super finala za Nikolu priprema jedno iznenađenje.

“Pošto sviram više instrumenata, pišem pesme i jako dobro poznajem sve muzičke žanrove nakon završetka “Zvezda Granda” jednu pesmu ću napisati i njemu. Siguran sam da će se ta numera naći na njegovom albumu”, završava Bubi.

Foto:Azur Golić
zvezdegranda.tv