PRIJAVIO SE KRIŠOM, OPČINIO BALKAN, A HTIO JE DA NAPUSTI TAKMIČENJE Marko Bošnjak talenat kakav se jednom rađa

485

Marko Bošnjak, pobjednik takmičenja “Pinkove zvezdice” ima i drugu stranu priče, malo je falilo da se Marko uopšte ne prijavi za ovaj muzički šou.

marko-bosnjak

– Gledao sam prvu sezonu i divio sam se svoj deci koja su bila tu. Mamu sam baš dugo nagovarao da se prijavim, ali nisam uspeo. Nije baš bila sigurna u sve to. Nazvao sam je jednom prilikom na telefon i rekao da sam ja nešto uradio. Rekao sam joj da sam se prijavio na Pinkove zvezdice i to krišom – otkrio je Bošnjak.

Njegova majka je u početku bila šokirana time što je čula, ali je na kraju prihvatila tu činjenicu.

– Pozvao me jednom i rekao mi da dođem kući odmah da je nešto napravio. Ja sam se uplašila, a kada sam došla saopštio mi je to, i bože moj, prihvatila sam – iskrena je Markova mama.




Ovaj takmičar isprva nije prošao audiciju u Sarajevu, ali ga je jedan poziv iznenadio.

– Već su pozvali sve koji su prošli audiciju, a mene nisu. I već sam se pomirio da nisam prošao i onda su me zvali i to mi je bio šok. Trčao sam po celom gradu i bio sam uzbuđen. Telefoni nisu prestajali da zvone i stvarno mi je bilo čudno u početku – iskren je Marko.

– Za deset godina se vidim u Njujorku kako snimam album i kako sam velika muzička zvezda – kroz smeh je dodao on.

On je jedan od najskromijih takmičara, a njegova majka je otkrila jedan detalj koji to i dokazuje.

– Jednom prilikom kada smo se vozili za Beograd brat i ja smo razgovarali o finansijama, kako ćemo izdržati sve to. On mi je samo u jednom trenutku rekao “mama ako ne možete ja ću sada da ispadnem”. Zamislite kada vam, dete od 11 godina tako kaže. Onda sam rekla ići ćeš do kraja i borićeš se, pa kako bude – iskrena je bila ona.




Marko je sve oduševio izvedbom pesme od Jadranke Stojaković.

– Pokojna Jadranka je rekla da ne treba bruinuti za budućnost za pesmu i onda smo je posetili u bolnici. Kada je umrla, niko nije znao da smo otišli na njen grob – rekao je njegov ujak.

Pink.rs