ŠERIF KONJEVIĆ: Saši Popoviću ljudi iz njegovog okruženja loše pričaju o meni

264

Tokom ramazana mnogi pjevači iz BiH nigdje ne nastupaju već u miru i rahatluku uživaju u onome što su tokom godine stvorili. Jedan od onih koji se drži te tradicije je i popularni Šerif Konjević. Na imanju na Ilidži Šerif je bio u društvu majstora koji su pravili domo za tri mačke koje Šerif ima na imanju, pored tri psa. Šerif se drži narodnih tradicija , ako te zavole djeca i životinje onda si poseban.

572ca7d6-38e8-40f1-8966-56010a0a0ab0-serif-konjevic-previewOrg

Šerif otkriva da je slušao koga je trebao nikada ne bi izabrao Šabana da mu bude kum. On otkriva da njegovom sinu nikada nije kupio ni čokoladu , ali isto tako nema ništa protiv Šabana jer njegove pjesme su neprikosnovene.

“Mene Šaban nikad nigdje nije javno spomenuo, a dobro zna koliko ja njega cijenim i poštujem. Malo mi je krivo što u “Zvezdama Granda” nije nikada spomenuo moje ime, dok me Karleuša stalno spominje. Iz nje i Ace Lukasa izvire istina”, priča Šerif.




Na pitanje u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem on odgovora:

“Nisam u dobrom odnosu sa Sašom, ali sve pozitivne riječi kada je u pitanju njegova ljudskost, profesionalnost, umjestnost i menadžerstvo mu upućujem. On dobro zna šta ja mislim o njemu, ali nažalost on oko sebe ima ljude koji mu loše pričaju o meni. Ali Saša odlično radi svoj posao , čak me često spominje u svojim emisijama. On se nikada nije bavio ko si ,šta si , odakle si… a to njegova najveća vrlina što poštujem. Saša nikog ne gleda kroz vjeru on voli sve ljude, da me ne voli ne bi dao da se pjevaju moje pjesme dok u BiH na nekim televizijama moje ime se ne smije spominjati” , završava Šerif.

Magazin Express