DŽEJLA RAMOVIĆ: San mi je predstavljati BiH na Eurosongu

544

Nakon nekoliko mjeseci velike borbe, protekle sedmice šouu “Neki novi klinci” je ušao u svoju završnicu a pobjedu je odnijela bh. predstavnica, 14-godišnja Džejla Ramović iz Goražda.

dzejla

Džejla je uprkos povredi noge na sceni briljirala, a armija fanova ju je sve vrijeme podržavala. Kada su je proglasili za pobjednicu, ni ona , ali ni njena majka Edita nisu mogle sakriti suze radosnice. Džejla će kao pobjednica dobiti dvije pjesme od Grand produkcije, jednu će pjevati sama a drugu najverovatnije u duetu sa Bane Mojičevićem.

Džejla otkriva da je konkurencija bila prejaka ali da se potajno nadala pobjedi te da će je joj ovo takmičenje ostati dugo u sjećanju zbog lijepih momenata tokom cijele sezone.

Na pitanje da li je razmišljanja o odustajanju od takmičenje zbog povrede noge Džejla odgovara:




“Zbog te povrede nikad nisam pomislila odustati od takmičenja, ja ću brzo ozdraviti i nastaviti dalje. Ne predajem se tek tako.”

Džejla ističe da joj je san predstavljati našu BiH na Eurosongu  te da dobra pjesma ne poznaje granice i da je jednako popularna u Bosni i u Srbiji i bilo gdje na svijetu gdje žive ljudi koji voli žanr koji preferira ona. Njena majka Edita otkriva da joj je želja da se Džejla nastaviti baviti muzikom i da postane pjevačica regionalnog karaktera te da gradi karijeru poput Dine Merlina, Kaliopi.. a najsretniji bi bili da pjeva na koncertima, a ne u zagušljivim kafanama.

Express/e-turneja.com