SAZNAJTE SVE O SUPERFINALU ZVEZDA GRANDA

238

ZG_255x175_FINAL1307_800x549

Kao što je direktor Grand produkcije Saša Popović na koncertu Marije Šerifović 18.marta ove godine obećao, da će SUPER FINALE takmičarskog showa Zvezde Granda sezona 2015/16 biti održano u glavnom gradu BiH, to obećanje izvršava najavom ovog zasigurno najvećeg zabavno-muzičkog spektakla u regionu, koji će se dogoditi u srijedu 13.jula u dvorani Zetra u Sarajevu.

Ulaznice se od danas u prodaji, “online“ preko portala www.kupikartu.ba, a od 04. jula u uličnoj prodaji i biletarnicama širom BiH. Popis prodajnih mijesta može se naći na www.kupikartu.ba.




Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni trajat će do 07.jula, kada će zainteresovani biti u mogućnosti nabaviti ulznice za Parter po cijeni od 10 KM, za “Fan pit“ zonu po cijeni od 15 KM i VIP tribina – “C“ po cijeni od 30 KM. Inače od 08. jula regularne cijene ulaznica će koštati:

– Parter……………………………………..12KM

– Parter teleskop…………………….. 20KM

– Fan pit……………………………………..30KM

– Balkon tribina A i E………………… 20KM

– Balkon B,b1,D i d1…………………. 30KM

– VIP “C“, c1 i c2 (balkon)……………50KM

– VIP-BS………………………………………50KM

Važno je istaknuti da će u revijalnom dijelu programa pored ranijih pobjednika show-a ZG nastupiti najpopularnija estradna imena regiona, Šaban Šaulić, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Ana Bekuta i Aca Lukas koji će premijerno predstaviti svoje nove pjesme, uz napomenu da će spektakl trajati puna četiri sata.

Od servisnih informacija važno je istaknuti da su na tribinama i VIP zonama sva mjesta numerisana, a za kvalitetan doček i smještaj posjetilaca na njihova mjesta brinut će se 40 hostesa i educirani Security. Svim gostima u VIP zonama obezbijeđen parking bez naplate. Ugostiteljska ponuda bit će organizovana po veoma povoljnim cijenama. Napomena: Zetra će u slučaju potrebe biti klimatizirana.




https://youtu.be/y4OOeiNKkeQ