NA RADOST: Šećer otkriva zašto je stavio crvenu kravatu

217

Nikola Ajdinović zvani Šećer zablistao je u finalu „Zvezda Granda“, ali ono što je pored pevanja privuklo veliku pažnju jeste i to što je prvi put u životu obukao svečano odelo. Pohvale za njegov stajling stizale su sa svih strana,a među prvim ga je pohvalila Ana Bekuta, koja mu je poručila da mu crvena kravata savršeno stoji.

nikola1_750x600

„S obzirom da je finale u pitanju želeo sam da ispoštujem produkciju,kao i fanove i da se pojavim u svečanijem izdanju,pa i da po prvi put u životu stavim kravatu“, sa osmehom priča Ajdinović i ističe da još uvek nema sponzore, već da se sam brine o svom stajlingu.

„Smatram da uvek moram da budem elegantan jer pevam takvu vrstu muzike koja zahteva malo svečaniji odabir garderobe“, kaže Nikola koji se privatno oblači potpuno drugačije nego na sceni.




„Kada ne nastupam volim da nosim trenerke, farmerke, da budem jednostavno u opuštenijem izdanju. Ne biram mnogo kada je garderoba u pitanju, osim kada je reč o nastupima, tada volim da ispoštujem publiku“, kaže Ajdinović kom je jedan od uzora Šaban Šaulić. „I Šaban kada radi koncert uvek je u odelu“, dodaje Nikola kom je Šaban i pevački uzor, te se iz kruga u krug trudio da zablista na sceni i fascinira kralja narodne muzike.

nikola2_800x530

„Mnogo sam se trudio tokom takmičenja, ali za finale sam se baš dobro pripremao. Vežbao samo svakodnevno kako bi briljirao u završnici najgledanijeg muzičkog šoua“, završava Ajdinović kog ćemo gledati i slušati 13.jula u Super finalu.

zvezdegranda.tv