BUBI GLAVNI FAVORIT PUBLIKE: Skromni momak anđeoskog glasa osvojio srca Bosne, Srbije i Makedonije

277

Kada je prvi put stao na Grandovu scenu , mnogi su bili ubijeđeni kako će Ermin Redžić Bubi daleko dogurati. Ispostavilo se da su u pravu. Nakon skoro godinu dana otkako je prošao audiciji u Tuzli, Bubi uživa u plodovima svoga rada.

13570350_10208509123398984_375050852_o

Neprospavane noći , odabir pravih pjesama, uvježbavanje svakog scenskog nastupa, putovanja na relaciji Bosanska Krupa-Beograd… sve se na kraju isplatilo – Bubi je zasluženo jedan od superfinalista ove sezone Zvezda Granda. Bubi u početku nije bio svjestan da je prošao u superfinale tek kada je došao kući i porodici, prijateljima saopštio da je prošao tada su mu krenule i suze na oči. Tek tada je bio svjestan onoga što je uspio, bez ijedne mrlje postao je superfinalista i to ga je mnogo usrećilo.

Na pitanje kada se prijavljivao na Zvezde Granda da li je očekivao superfinale Bubi odgovora:

“Mislim da je to toliko jak šou da apsolutno niko ne može da bude siguran kako će doći do finala. Ja sam imao tu ludu sreću da uspijem u toj namjeri. Zaista sam srcem ušao u ovo takmičenje tako da me učešće u samoj završnici mnogo raduje.”




Bubi ističe da sebe ne smatra zvijezdom koja ima fanove nego jednostavno ima mnogo publike koju je stekao još od ranije, s obzirom da je prije desetak godina bio jedan od najpopularnijih tinejdžera u BiH. Svjestan je da će imati mnogo glasove od svoje publike a posebno zbog toga što Unsko-sanski kanton nikada nije imao finalistu u Zvezdama Granda pa baš zbog toga očekuje ogromnu podršku.

Na pitanje ukoliko se desi da ne pobijedi, koga vidi kao zvijezdu Granda ove sezone Bubi odgovora:

“Ovo je jedina sezona kada se ne zna ko će pobijediti. Ostalo je bar pet savršenih pjevača, svako od nas ima nešto što mu može donijeti pobjedu. Svi smo svjesni da smo u Grand ušli na velika vrata i nije bitno ko će biti prvi jer ćemo svi dobiti pjejsme, menadžere, ugovore , veliku reklamu a ono što mene najviše raduje jeste činjenica da ću zadržati svoju energiju i to će mi mnogo pomoći da dođem do hita i da svoju karijeru razvijem onako kako sam i zamišljao. Konačno sam došao do najjače produkcije i do toga da iza mene stoji Saša Popović.”




Magazin Express