Bubi: Tea i ja bismo pravili lom po klubovima

221

Tea Tairović važi za jednu od atraktivnijih učesnica „Zvezda Granda“, te nas ne čudi što gde god da se pojavi izaziva ogromnu pažnju i lavinu komentara na račun svog izgleda. Baš tako je i među njenim kolegama koji ne štede komplimente kada je ona u pitanju. Ermin Redžić Bubi i Savo Perović priznali su nam da je Tea jedna od najlepših učesnica ovogodišnje sezone, ali da, iako mnogi smatraju da između Ermina i Tee postoji nešto više, njih ipak veže samo prijateljstvo.

e700a11139fb552ec029ebd62e946067

„Tea je super devojka, ali mi smo samo dobri drugari, iako neki misle da između nas postoji nešto više od toga jer smo vrlo bliski i energetski slični“, sa osmehom kaže Bubi i objašnjava kakav je bio njihov prvi susret: „Prvi kontakt smo imali u Grandu kada smo se sreli na stepeništu i bez da smo išta rekli jedno drugom zagrlili smo se i pružili podršku pred takmičenje”.

On ističe da ima dosta sličnosti sa njom i ne krije da bi voleo da jednog dana nastupaju zajedno. „Oboje držimo pažnju dok nastupamo i mnogi kažu da bismo zajedno pravili lom po klubovima“, sa osmehom kaže Bubi kog je Tein vatreni ples poptuno oborio s nogu i za koji ima samo reči hvale. „U njenim nastupima primećujem latino-američke pokrete i ne mislim da je njen ples provokativan, kao što mnogi smatraju, već da je profesionalan“, kaže Bubi i kroz osmeh dodaje da bi voleo da jednog dana Tea otpleše nešto samo za njega. „Znam da sam joj mnogo drag i da ću tu plesnu tačku dobiti“, našalio se Ermin.




Sa Teom ga veže jako prijateljstvo i zna da se ona neće naljutiti zbog šala koje zbija na njihov račun. Ipak, priznaje da ga pored Tee i njena majka fascinirala „Nakon izvođenja pesme „Da te Bogdo ne volim“ prišla mi je njena majka i rekla kako sam uspeo da je rasplačem. To mi je zaista veliki kompliment od porodice Tairović“, kaže Bubi i dodaje da Tei želi svu sreću u baražu i da se nada da će mu praviti društvo u Super finalu, koje će biti održano 4.jula.

Foto: Azur Golić
zvezdegranda.tv