26/06/2016 - 16:52


NEKI NOVI KLINCI Anastasija Rilak (11): Svi mi kažu da ću biti velika zvijezda!

 

Anastasija Rilak

U prvom krugu sam pjevala Miličin hit „Selfi“ pa sam u dogovoru s mojom profesorkom pevanja Suzanom Dinić odlučila da i u superfinalu izvedem jednu njenu pjesmu.

Anastasija Rilak, spremna je za večerašnje superfinale šoua „Neki novi klinci“.

Simpatična Beograđanka koja će nastupiti pod rednim brojem šest, kaže da je ulaskom u top 10 ostvarila svoj cilj. Ona otkriva da će kao prvu pjesmu izvesti „La fiesta“ Milice Pavlović.

– U prvom krugu sam pjevala Miličin hit „Selfi“ pa sam u dogovoru s mojom profesorkom pevanja Suzanom Dinić odlučila da i u superfinalu izvedem jednu njenu pjesmu. Mnogi mi kažu da nas dvije imamo istu energiju na sceni. Spremila sam još dvije pjesme, ali njih neću otkrivati. To će biti iznenađenje za publiku. Večeras ću pjevati za mog druga Davida Radosavljevića, Pinkovu zvezdicu, kome je danas 12. rođendan – kaže Anastasija, koja sebe vidi isključivo u muzici.

– Pevam od pete godine u horu Čarolija i sviram klavir. Muzika je moj život i sebe vidim samo na sceni. Mnogi pjevači su mi rekli da me čeka ozbiljna karijera, da ću jednog dana biti velika zvijezda. Ja ću se potruditi da je zaista i ostvarim, a volela bih da jednog dana predstavljam Srbiju na Evroviziji – priča djevojčica i otkriva nam ko joj se od članova žirija najviše svidio:

– Svi su bili super, ali bih izdvojila Jelenu Kostov i Topalka. On je čak i zaplakao dok sam u prvom krugu pjevala „Ime moje“ – kaže Anastasija koja ima simpatiju na svetskoj muzičkoj sceni:
– Slušam stranu muziku tako da sam, kao i većina mojih vršnjakinja, zaljubljena u Džastina Bibera. Nadam se da će me tata i mama voditi na njegov koncert u Zagrebu. To mi je velika želja – završava Anastasija.

 
POVEZANO