Polufinale “Nikad nije kasno” u petak na OBN TV

237

Posljednje polufinalno izdanje muzičkog showa Nikad nije kasno gledaoci OBN TV će moći vidjeti ovoga petka, 24.06.2016. od 20:50h.

cmsImage

Ovoga petka, 24.06.2016. od 20:50h je još jedno uzbudljivo, polufinalno veče popularne muzičke emisije “Nikad nije kasno” u kojoj će gledaoci moći vidjeti i čuti novih devet polufinalista. A u utorak, 28.06.2016. od 20:10h očekuje nas spektakularno finale koje će obilovati mnogim iznenađanjima, a proglašenje pobjednika prve sezone gledaćemo uživo.

Show Nikad nije kasno ovoga petka obilježiće sjajne interpretacije pjevača veterana koje će ocenjivati žiri koji čine iskusni muzičari: Saša Milošević Mare, Tonči Huljić, Halid Bešlić i Merima Njegovmir.

Na sceni će nastupiti Juraj Kovačevič sevdalija sa plavog Jadrana, Jasmina Mima Šijački iz Beograda, gost iz Minhena – Arno Milhausen, Stanoje Stanković-Kale Dijamant, Šefćet Hamidović-Ringo iz Sjenice, “mladi roker” Nikola Petrović iz Prokuplja, Dragi Domić senior iz Šapca i Dragan Dragaš iz Geteborga. Zahvaljujući velikoj podršci publike koja je glasala za njega, gledaoci OBN TV če moći vidjeti i nastup Nusreta Orovčanina.

Podsjećamo, u finale glasovima žirija iz drugog polufinala ide pet učesnika, dok publika glasa za još jednog finalistu.