JELENA KOSTOV: Ivana Selakov i ja smo najkompetentnije za žiri

259

Jeleni Kostov jedino na crtu može da stane Ivana Selakov , jer kako kaže , samo njih dvije imaju završeno muzičko obrazovanje u odnosu na ostatak žirija emisije Neki novi klinci.

Jelena-Kostov

– Možda će zvučati bezveze, ali vjeruj mi da imam deset hiljadu puta goru tremu nego ta djeca, mnogo mi je teže nego njima. Znam koliko to njih pogađa i nemoguće je da nemaju tremu, jer znam kako je meni bilo i znam ponaosob šta mi je ko rekao tad u žiriju i na kontu sam toga sagradila neko mišljenje o njemu. Koliko sam bila srećna što sam pozvana u žiri , toliko sam imam veliku odgovornost i kad god gledam od kuće emisiju kažem sebi možda nisam ovo trebalo ovako uraditi , jer teško je u tom trenutku donijetu neku odluku. Što se tiče žirija svi su super ali mi je na prvom mjestu Ivana Selakov, koja je stvarno kompetentna da bude tamo, što se tiče savajeta za pjevanja ona je glavna u tome. Pored Ivane u žiriju samo ja imam završenu muzičku akademiju – hvali se Jeca.




– Zamijenila sam Milicu u žiriju , ona je uvijek gotivna i pozitivna i pravila je pravi šou dok je bila u žiriju. Topalko me isto oduševio, on je opasan svakome kaže sve u lie, surovo je iskren – završava Jelena Kostov.

e-turneja.com