13/06/2016 - 12:39


Poznata pjeva─Źica dovela liniju do perfekcije!

 

Sanela Vujnovic 4

Pjeva─Źica Sanela Vujnovi─ç je odlu─Źila da sve u svom ┼żivotu mijenja iz korijena, a za po─Źetak je krenula od fizi─Źkog izgleda.Iako je uvijek va┼żila za jednu od najseksipilnijih pjeva─Źica na na┼íoj estradi, ona je ipak bila nezadovoljna, pa je re┼íila da redukuje ishranu, po─Źne da se hrani zdravo i vje┼żba.

Sanela Vujnovic 3

Rezultat tome je deset kilograma u munusu, koliko je za sada skinula, ka┼żemo za sada, jer kako nam je priznala, planira skinuti jo┼í dva-tri kilograma.

ÔÇ×Nisam bila zadovoljna svojim izgledom i zato sam se odlu─Źila za redukciju kila┼że.Mogu da ka┼żem da sam sada, posle mjesec dana sre─çna ┼íto sam uspjela da skinem vi┼íak, mada planiram jo┼í.Najbitnije je da je ─Źovek zadovoljan sobom, ja sada zaista to jesam i osje─çam se mnogo bolje ovakoÔÇť-priznala nam je Sanela.

Sanela Vujnovic 2

Kako smo saznali, pored izgleda, Sanela se planira ozbiljnije posvetiti i svojoj karijeri.U studiju trenutno snima novu pjesmu, koju planira izdati u septembru, a oni koji su imali prilike da je ─Źuju, ka┼żu da ─çe ova jesen biti u znaku Sanele Vujnovi─ç.

Dok ─Źekamo septembar, otkrivamo Vam kako pjeva─Źica sada izgleda, pa Vi u┼żivajte u fotografijama koje su pred Vama.

Sanela Vujnovic 1

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ