Ludnica u Beogradu: Održana audicija za „Zvezde Granda“

177

Paralelno sa završnicom takmičenja “Zvezde Granda“, u toku je potraga za novim muzičkim idolom celog regiona. Nakon uspešnih audicija širom Srbije i Bosne, danas je održana i beogradska audicija za “Zvezde Granda” I “Neke nove klince” koja je okupila veliki broj kandidata željnih da postanu deo “Grand” produkcije.

6a645bcd44fbc594e8419ac4f2d62c63_800x530

Kandidati su od ranih jutranjih časova strpljivo čekali da se otvore vrata Grandovog studija, gde ih je čekala ekipa i stručna komisija na čelu sa direktorom “Grand” produkcije Sašom Popovićem.

Stotine devojaka, mladića, ali i onih najmlađih stripljivo su čekali red da pokažu svoj talenat.

Vesela i euforična atmosfera prodrmala je studio, dok su se učesnici trudili da žiriju pokažu ono u čemu su najbolji kako bi možda jednog dana postali velike zvezde.

Pojedini kandidati putovali su satima kako bi okušali svoju sreću u najpopularnijem muzičkom šou.

“Nemam tremu, ali sam malo uzbuđena. Do sada nikad nisam nastupala, ali sam odlučila da se prijavim za ovaj šou i pokušam da postanem zvezda”, sa osmehom na licu kaže Vanja Vićentijević (33).

a07f248ebcf2e3e9a39256da012d69db_800x530

Na audiciji smo sreli i ovogodišnje učesnike koji su nažalost ispali iz takmičenja. Jedan od njih je i Martin Zekić iz Žitorađe, koji je istakao da želi ponovo da fascinira Popovića. Društvo mu je pravio Miloš Živković iz Beograda koji nam je priznao da se prvi put na audiciju prijavio zbog opklade,a sada je voljan da postane prava zvezda.

zvezdegranda.tv