ACA LUKAS : Ermin Redžić BUBI je kandidat koji najviše daje ovom showu i koji izgori na svakom nastupu, što mi i tražimo

192

Ermin Redžić Bubi je osoba koja osvaja sve kada se pojavi na sceni. Svima je poznat kao skroman momak pa vrlo često mnogi pomisle lahko ćemo mi s njim ali Bubi svaki put iznova ostavi sve bez teksta.

13444299_10208348316058901_452188670_n

Tako to radi prava muzička zvijezda. Ovaj show nikad nije imao nekog poput Ermina i on će biti velika zvijezda. Svi članovi žirija se slažu da je poseban bosanski muzički dijamant i da su pred njim velike stvari u životu.

“Znam svaku pjesmu Ace Lukasa i sretan bih bio kad bih i ja u životu imao bar jednu takvu pjesmu. Mnogo mi znači što me svi članovi žirija vole a velike riječi Ace Lukasa će mi uvijek značiti” , priča Bubi.




Aca nije mogao sakriti oduševljenje ovim fantastičnim muzičarom i nije mu dao nijednu zamjerku , samo riječi hvale. Ermin Redžić Bubi je veliki favorit a kada dođe glasanje publike , velike su šanse da će biti i najveći favorit ali on za sebe ne želi da kaže da je favorit iz poštovanja prema ostalim kolegama što pokazuje njegovu veličinu i skromnost.

e-turneja.com