Estrada u panici, piše se knjiga: Kristijan želi da ispriča sve o seksu sa pjevačicama, kao i sa Stanijom i Balerinom! Dobrojevićeva odmah uzvratila na Tviteru

221

Kristijan Golubović učesnik šestog serijala rijalitija “Farma” trenutno je na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu “Zabela”, a kako je naveo planira da napiše autobiografsku knjigu u kojoj će raskrinkati mnoge estradne ličnosti.

stanija-i-kristijan-768x802

On je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine, a njegov prijatelj je za Informer otkrio šta Kristijan sve planira da napiše u pomenutoj autobiografiji.

“On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i belerinom Jelenom Milošević imao seksualni odnos na imanju. Stanija ga je razočarala i želi da ljudima pokaže njeno pravo lice. S Balerinom je takođe prošao sve i svašta i misli da je interesantno da ona bude jedna od junakinja knjige”, izjavio je Golubovićev prijatelja.




Nekoliko poglavlja u autobiografiji biće posvećeno Kristijanovom odnosu sa pojedinim pevačicama sa naše estrade, ali da još uvek ne želi da navodi kojim.

“Kiki se družio s brojnim pevačicama, a s mnogima je bio i u vezi. Odlučio je i da o tome piše, ali će neka imena i dalje ostati tajna, zato što su one sada udate, imaju decu. Ne želi da im pravi pakao od života”, dodao je on.

Stanija Dobrojević se odmah oglasila na svom Tviteru i poručila Kristijanu:

“Kad si pola života u zatvoru, mašta radi svašta! Oh, srce moje!”

svet.rs