NADICA ADEMOV RAZOČARANA PRIJOVIĆKOM: To što si Brenina snajka ne znači da si boginja

230

9ed8349ceeb800b80c00ef57b31f6449_750x600

Nadica Ademov i Aleksandra Prijović bile su najbolje drugarice , ma nisu se razdvajale. Međutim, otkako je Prijovićka smuvala Breninog sina Filipa , jedva se i sjeti doskorašnje prijateljice.

– Meni je drago, zaista, što su njih dvoje zajedno. Pa što da mi ne bude kad smo drugarice i koleginice – kaže Nadica i objašnjava da Aleksandra sada zaboravlja na drugarice jer joj je Filip najpreči.

– Što se tiče našeg prijateljskog odnosa i druženja, jeste da nije kao prije, ali nije to jer se nešto dogodilo , već isključivo zbog posla , a još sad ta veza sa Filipom. Ali neka je, samo neka ona bude srećna. Navijam i da prave svadbu, a ja da im pjevam , voljela bih da im ja otpjevam onaj prvi mladenački ples, pa i sama da budem glavan – smije se Nadica i dodaje da im se komunikacija svela na po jednu sms poruku , navodno zbog previše nastupa koje obje imaju.




– Istina je da smo se udaljile jer imamo puno nastupa i obaveza i zbog toga ne stižemo da se vidimo, ali čujemo se kako-kad preko sms poruka , čisto da vidimo kako je , šta je – završava Nadica koja je prezadovoljna karijerom.

e-turneja.com