Ermin i Savo: Ovo je bio prijateljski duel, a ne borba

213

Sinoćnu emisiju “Zvezda Granda” obeležio je spektakl koji su pripredili Ermin Redžić i Savo Perović, ali i jedan presedan, a u pitanju je odluka Saše Popovića da prekrši pravila ovog takmičenja i oba kandidata pošalje direktno u šesti krug. Naime, nakon scenskog i muzičkog šoua koji su priredili Ermin i Savo, stajaćih ovacija koje su dobili od žirija i publike, oba kandidata odlukom žirija plasirali su se direktno u sledeći krug. Povodom toga popričali smo sa Erminom i Savom, koji nisu krili radost zbog prolaska dalje.

d2b05a78ce13513b78045679fdf095ba_800x530

Kako se osećate pošto ste se obojica plasirali direktno u šesti krug? Jeste li očekivali ovakvu odluku žirija?

Savo: Fenomenalno, definitivno je pobedila iskrenost jer između nas dvojice nema ni trunke sujete, mi smo izašli i nastupali kao jedan. On je imao svoj deo, ja svoj, ali žanrovski i energetski bili smo kao jedan i očigledno su i žiri i publika prepoznali to i reagovali tako da su insistirali kod Popovića da nas obojicu pusti, što se na kraju i desilo.
Ermin: Sve što je rekao Savo je tako. Očigledno je da je žiri prepoznao da na estradi i u „Zvezdama Granda“ ne postoji neko kao što smo mi, tako da bi bila šteta da je jedan od nas dvojice ispao.




Kako ste reagovali kada ste saznali da ćete nastupati zajedno u duelu?
Savo: Nas dvojica smo znali da ćemo biti u duelu, nismo se iznenadili, čak smo bili i srećni što nastupamo zajedno.
Ermin: Mi smo veliki prijatelji i Savo me uvek lepo dočeka kad god dođem u Beograd. Ovo je stvarno bio prijateljski duel, čak smo se dogovarali i oko koreografije, ali nismo stigli da sve ispoštujemo u toku nastupa. Pored energije, želeli smo da nas žiri zgotivi u paketu i u tome smo uspeli.

Je l’ biste voleli da jednog dana snimite duet?
Ermin: Nećete verovati ali nakon prvog kruga smo se sprijateljili i pričali o zajedničkim projektima, kako god da se završe “Zvezde Granda”. Kako se sad stvari odvijaju, sve ide ka tome da će Grand produkcija stati iza nas i da ćemo raditi zajedničke projekte. Žiri se složio da ovakav tandem treba našoj sceni.

Foto:Z.K. Munja i D.Milošević

zvezdegranda.tv