KARLEUŠA PONOVO NAPADA: „Ti djevojko za zvijezdu nisi“

143

Dragana Petrović Maza i Ivana Munđa našle su se prvi put zajedno u duelu u petom krugu „Zvezda Granda“. Dragana se predstavila pesmama „Ljubavna“ i „Ugasi me“. Ivana se odlučila za numere „Živim da te volim“ i „Ljubi me brzo žurim“. Žiri je odlučio da obe takmičarke zaslužuju po 3 glasa.

Screenshot_1_800x450

Jeleni Karleuši se nisu dopali preblagi Marijini komentari koja je devojkama poručila da ih u karijeri niko neće maziti i da moraju da se naviknu na kritike. JK je prednost svojim glasom dala Mazi uz obrazloženje da je dala dovoljno energije i emocije na sceni i da peva dobro.

JK se zatim „obrušila“ na Ivanu Munđu kojoj je rekla da nije pružila ništa i da je u prvoj pesmi pružila energiju crkvene muzike. „Ti devojko za zvezdu nisi“, bila je oštra Jelena. Viki se nije složila sa Jelenom jer je bila oduševljena Ivaninim glasom. Ipak Jelena je nastavila sa komentarima: „Ivana ti fantastično pevaš, ali nikada nećeš biti zvezda.




To je istina i možda zvuči brutalno, ali tako je. Ipak moram da te pohvalim, odlično si se obukla, ali to nije dovoljno, moraš da goriš na bini.“ Ivana je dala objašnjenje zašto ne gori na bini: „Posle nekih komentara od prošlog puta osećala sam se loše i ovog puta nisam imala želju da gorim“. Njen komentar izazvao je dalju raspravu oko toga šta pevač treba da izdrži da bi postao zvezda.

zvezdegranda.tv