Robinzon party: Sébastien Léger – Strastveni Francuz rasplesaće Modrac

212

Plovidba se nastavlja … i ove godine očekuju nas dva fantastična Robinzon party-ja. Prvi Robinzon party održava se 09.jula, dok je datum Robinzon Brodolom party-ja 06.avgust 2016 g.

Sebastien Leger

Specijalni gost prvog Robinzon party-ja je jedan od najpoznatijih svjetskih producenata i DJ-a techno scene – Sébastien Léger.

Od 1999 godine kada je izdao svoj prvi samostalni album, njegova karijera je u stalnom usponu. Jedinstveni setovi na nastupima brzo su mu obezbijedili sve značajnije svjetske pozornice i festivale. Njegovu strast prema ovoj vrsti muzike prepoznali su mnogi, što se najbolje ogleda po imenima izvođača za koje radio remixe njihovih pjesama, a oni su u rasponu od Justin Timberlakea do Kylie Minogue.

Kako sam kaže ipak mu je želja da uradi remixe pjesama od Laurent Garnier ili Daft Punk. Nije samo zato što voli njihovu muziku nego i iz čisto patriotskih razloga, jer su i oni Francuzi.
Svoju životnu i muzičku filozofiju je Sébastien Léger je sveo na dvije proste stvari: Ostanite vjeri svom zvuku i principima.

A njegov osnovni princip je da ljudima koji dolaze na njegove nastupe pruži vrhunsku zabavu, koju znači možemo očekivati i na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac tog 09. jula.
Dobro došli na prvi Robinzon party, jer svi ste pozvani!