RAZOČARANA Milica Todorović: Žiri Zvezda Granda je strašan

226

Todorovićeva kaže da joj se ne dopada ponašanje njenih starijih kolega iz drugog šoua i da ona nikad ne bi bila tako surova prema kandidatima…

milica-todorovic-zvezde-granda-ziri-kritika-foto-dado-dilas-damir-dervisagi-1464727772-919325

Milica Todorović je opet pokazala da nema dlake na jeziku!

Pevačica je nedavno isprozivala svoju koleginicu Radu Manojlović zbog stajlinga i izgleda, a sad se ustremila na šou „Zvezda Granda“.

Iako poštuje sve svoje kolege i ceni njihov rad i trud, ne dopada joj se njihov odnos prema pevačima koji su na početku karijere.




S obzirom na to da se i ona takmičila u ovom muzičkom šou-programu pre 11 godina i osvojila prvo mesto, saoseća sada s kandidatima. Todorovićeva kaže da je najviše razočarana zbog komentara članova žirija nakon izvođenja pesama.

– Uopšte mi se ne dopada ponašanje mojih starijih kolega u žiriju „Zvezde Granda“. Strašno se ponašaju. Možda je to zanimljivo publici, ali je ružno. Žao mi je onih momaka i devojaka što se takmiče, toliko ih nagrde i nacrne da mladi zbog njih klonu – rekla je Milica Todorović za Kurir.

Samo jednom

Pevačica naglašava da ona nije imala problema s mladim takmičarima otkako je u žiriju talent šoua „Neki novi klinci“.
– Istina je da sam jednom na snimanju emisije „Neki novi klinci“ napravila scenu, ali inače nisam eksplozivna – kaže folkerka.

U žiriju takmičenja „Zvezde Granda“ ove godine sede Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković i Šaban Šaulić.

kurir.rs