I ON VOLI PJEVAČICE: Brenin stariji sin smuvao mladu Zvezdu Granda

195

Nakon Aleksandre Prijović, u kuću Živojinovića stiže još jedna snajka! Ponovo pjevačica i ponovo zvezda Granda. Breninim sinovima izgleda se osladile pjevačice, pa nakon Filipa i Stefan smuvao mladu pjevačicu Zvezdu Granda.

82106_1brena stefan

Naime , Brenin sin Stefan navodno je u vezi sa Nadicom Ademov , ova dvadesetgodišnja folk pjevačica zavela je Stefana još prošle godine , kada ju je prvi put vidio , ali tek nedavno su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Po svemu sudeči mladi Živojinović se zaljubio u Nadičinu nesporednost i smisao za humor. O svojoj vezi obavijestio je Brenu i Bobu , ali oni nisu baš bili previše oduševljeni s obzirom da s njim imaju velike planove kada su u pitanju obrazovanje i škola.




– Jeste, upoznali smo se prošle godine na krštenju dijeta Darka Lazića i od tada smo u veoma dobrim odnosima , ali nismo u vezi. On je super dečko, normalan, i baš se gotivimo – kaže Nadica.

IMG-20160305-WA0008

– Nas dvoje smo prijatelji. Ne treba kvariti drugarstvo, neka ostane kako je sada. Ja nemam djevojku još od prošle godine. Prvo tražim posao , pa će onda emotivni život doći na red – kaže Stefan.

e-turneja.com